Over ons

Creatief binnen de lijntjes

We horen het nogal eens van onze opdrachtgevers bij gemeenten, provincies, waterschappen en projectontwikkelaars: dat ze verrast zijn dat binnen zo’n ogenschijnlijk gestructureerd werkgebied als dat van BLVD creativiteit zo’n verschil kan maken. We zeggen dan vriendelijk dankjewel.

De wereld van infrastructuur in het stedelijk gebied lijkt er ogenschijnlijk een van richtlijnen, verordeningen en wetten. Juist vanwege die beperkingen is creativiteit nodig, weet BLVD. Juist als op de vierkante meter zaken als grondwaterpeil, boomwortels, kabels en leidingen met elkaar concurreren is het zaak om binnen de getekende lijntjes ruimte te creëren.

Creativiteit ontstaat door grondig te werk te gaan en te leunen op jarenlange ervaring. Belangrijker nog is waar die creativiteit toe leidt. Het zorgt voor betere keuzen, voor minder zienswijzen, voor minder tegenvallers tijdens de uitvoering en voor projecten die binnen deadlines en budgetten maximaal resultaat opleveren.

BLVD krijgt het voor elkaar dankzij een netwerk van hooggekwalificeerde specialisten, liefde voor het vak, begrip voor alle betrokkenen en dankzij een transparante en eerlijke opstelling. We maken de feiten nooit mooier dan ze zijn. En maken ondertussen elk project mooier dan het was.

blvd engineering over ons